«Рибальському кордону» – 15 років!

  • Kir Irina
  • Comments Off on «Рибальському кордону» – 15 років!
  • НОВОСТИ

Територія комфорту і відпочинку – саме так позиціонує себе Сімейний клуб «Рибацький кордон», який цього року святкує свій 15-річний ювілей. Цікаво, що спочатку, за задумом його засновників – ТОВ «Кондор-А», яке взялося освоювати затоплений гранітний кар’єр, тут було створено базу зі спортивної риболовлі «Рибальський кордон». Назву обрали символічну, адже розташована спортивна база у Ярошівці – на кордоні між Макарівським і Фастівським районами. Слава про це чудове місце, зариблене трофейними екземплярами риби, швидко розлетілася серед рибалок. Саме з цього озера розпочався масовий короповий бум, а змагання між знавцями рибальської справи стали традиційними. У 2008 році тут було спійманл коропа вагою 18 кілограмів 210 грамів! І це – офіційно зареєстрований рекорд України.

«Спортивна база розвивалася, і багато рибалок-аматорів вдосконалювали свої навички і ставали професіоналами саме на «Рибальському кордоні», – розповідає генеральний директор ТОВ «Кондор-А» Ярослав Юрченко.- Згодом виникла ідея створення Школи риболовної майстерності – школи виховання у підростаючого покоління доброти і любові до природи. Ось так поступово «Рибацький кордон» став сімейним клубом, в якому цікаво і дорослим, і малим. Ми хочемо допомогти сім’ям відчути радість від активного відпочинку на природі разом із дітьми і для цього створюємо всі умови».

Зараз тут є все для того, щоб вихідні були незабутніми. Навколо озера побудовані затишні альтанки як для сімейного дозвілля, так і для невеликої компанії. Ну а якщо є бажання відпочити від суєти, на території Сімейного клубу «Рибацький кордон» є затишні дерев’яні будиночки з усіма зручностями в еко-стилі, які можна орендувати хоч на добу, хоч на декілька днів, щоб сповна насолодитися природою і набратися нових сил.

Відсвяткувати ювілеї, дні народження, корпоративи або просто смачно поїсти гостинно запрошує еко-ресторація «Хрін», розташована на території клубу. А для наймолодших тут створено дитяче містечко, яке приваблює яскравістю й різноманітністю дитячих розваг. Встановлений новий ігровий комплекс із гойдалками і гіркою, батут, пісочниця, водяна гірка і гра «Рибалочка» вже полюбилися дітлахам, які звикли активно рухатися, бігати і гратися.

А ще тут є ларьок з великим асортиментом морозива і прохолодними напоями. А це у спеку – саме те!

Святкуючи ювілейну дату заснування «Рибальського кордону», його керівництво може пишатися проведеною роботою, покликаною зробити сімейний відпочинок комфортним і незабутнім. Зупинятися на досягнутому у клубі не збираються і зізнаються, що мають кілька цікавих задумок для того, щоб коло друзів «Рибацького кордону» ширшало, їхні враження від відпочинку у цьому затишному місці були яскравими і приємними і хотілося сюди повертатися знову і знову.

Хочете отримати ще більше інформації з перших вуст, телефонуйте за номером

067 527 46 13