Хай сміються діти! У Томашівці відзначили Міжнародний день захисту дітей

  • Kir Irina
  • Comments Off on Хай сміються діти! У Томашівці відзначили Міжнародний день захисту дітей
  • НОВОСТИ

У перший день літа і шкільних канікул відзначався Міжнародний день захисту дітей. Це свято вкрай потрібне і дорослим – щоб згадати про безтурботну пору, і дітям – щоб залишити у пам’яті безліч чудових моментів чудової і незабутньої пори – дитинства. Але головна мета і призначення цього дня — нагадати про те, що діти потребують турботи, ласки, любові й уваги дорослих, що їм хочеться щасливого, безтурботного дитинства, в якому багато солодощів, морозива і всіляких розваг.

Тож саме таким – веселим, солодким і яскравим – таким було цьогорічне святкування Дня захисту дітей у Томашівці. А відбулося воно завдяки ініціативи Томашівського сільського голови Олени Пашун і за сприяння місцевих підприємців. За словами співорганізатора свята – генерального директора ТОВ «Кондор-А» Ярослава Юрченка, вони з радістю відгукнулися на пропозицію сільського голови взяти учать в організації свята для дітей. «Сімейний клуб «Рибацький кордон», розташований у Ярошівці, – зазначив він, – багато уваги приділяє цікавому дозвіллю і відпочинку дітей, тому ми завжди готові сприяти дитячому, молодіжному та спортивному розвитку в селі і дбати про виховання у дітей любові до природи та рідного краю».

Усмішки на дитячих обличчях свідчили про те, що свято припало до душі малечі. Дорослі подбали про розваги на будь-який смак. Для наймолодших були організовані веселі ігри, для старших – змагання, а всі разом вони мали змогу випробувати дитячі атракціони, люб’язно надані співорганізаторами свята. Найбільше дітям сподобався атракціон «Батут», на якому вони вдосталь настрибалися. А добре розважившись і нагулявши апетит, винуватці свята, звісно ж, не відмовлялися від різноманітних смаколиків, шоколадок і морозива, якими дітлахів та їхніх батьків і бабусь пригощали на святі.

Цей день, без сумніву, надовго запам’ятається маленьким мешканцям Томашівки і Ярошівки, а дорослі й надалі робитимуть усе для того, аби їхнє дитинство було різноманітним, веселим, смачним і, головне, щасливим.