Еко-ресторація ХРІН: улюблені страви та цікаві новинки.

  • Kir Irina
  • Comments Off on Еко-ресторація ХРІН: улюблені страви та цікаві новинки.
  • НОВОСТИ

У буденності і повсякденній метушні ми часто забуваємо про відпочинок. Катастрофічний брак вільного часу позбавляє нас можливості спілкування з рідними і друзями. Та коли є привід зібрати всіх близьких за одним столом, постає питання: де краще відзначити святкову подію, і щоб за плитою не стояти, а витратити цей час на душевне спілкування, і щоб свято надовго запам’яталося винуватцю торжества та гостям.

«Головною принадою Еко-ресторації «ХРІН» традиційно вважаються страви за рецептами української кухні. Наші кухарі  готують виключно з екологічно чистих продуктів. Таку можливість забезпечують місцеві фермери, які спеціально доставляють нам найсвіжіші продукти, – розповідає генеральний директор ТОВ «Кондор-А» Ярослав Юрченко.

Кожна страва в еко-ресторані «Хрін» – справжній шедевр, бо кухарі вкладають у їх приготування всю душу. Апетитні «Фарширований короп» та «Веселі курчата», смачні буженина та домашня ковбаса власного виробництва, солодкі десерти –  бажані страви банкетного меню, що найчастіше замовляють гості ресторації.

Еко-ресторація «Хрін», розташована на території Родинного Клубу «Рибацький Кордон», що в селі Ярошівка. У ресторані панує атмосфера спокою та затишку. Банкетна зала, яка вміщує до 70 гостей, оформлена у етно-стилі «кантрі». Головне в інтер’єрі – простота і близькість до природи. Українські дерев’яні меблі та предмети побуту, що випромінюють зворушливий сільський шарм, створюють затишний будиночок, де суєта сучасного життя уповільнює свій темп. Усе це піднімає з душевних глибин відчуття тихого домашнього тепла, а місцеві мальовничі краєвиди і чиста водойма додають відчуття невимушеності і свободи.

Ну а поласувавши смачними наїдками, можна насолодитися природою на літній терасі або пройтися упорядкованою територією Клубу, зробити класні фото, погратися з дітьми на дитячому майданчику, або ж потанцювати на танцполі чи поспівати в караоке.

Коли відчуваєш запах свіжоскошеної трави, м’яти, свіжості від водойми, на душі стає так затишно! Здається, що ти не в ресторані, а в справжній сільській садибі, у хороших друзів або рідних.

Істинно українську гостинність, здорову, смачну їжу, бездоганний сервіс, дружню атмосферу, незабутнє тепло домашнього затишку і гарні краєвиди подарує вам еко-ресторація «Хрін».