Всі гайда у «Дитяче містечко»! Тепер на території «Рибальського кордону» є й таке

  • Kir Irina
  • Comments Off on Всі гайда у «Дитяче містечко»! Тепер на території «Рибальського кордону» є й таке
  • НОВОСТИ

Літо дарує нам безліч яскравих моментів, які привносять у наше життя нові враження і роблять його різнокольоровим. Головне – встигнути спіймати лагідні сонячні промінчики, насолодитися красою природи, як слід відпочити і відчути цей незабутній смак літа. Звичайно ж, н найбільше цю пору року люблять діти, для яких настав час літніх канікул і відпочинку. Адже можна на деякий (і не такий вже й короткий!) час забути про вчителів і вихователів, навчання і книжки, а замість цього – гуляти, бігати, стрибати, розважатися зі своєю родиною і друзями.

Турботливі і люблячі батьки хочуть подарувати своїм чадам яскравий відпочинок, щоб малюки набралися сил перед майбутнім навчальним роком. Один із варіантів незабутнього літнього релаксу – це вихідні чи відпустка на природі. Заміський відпочинок чудово піднімає настрій, покращує фізичне самопочуття і є чудовою альтернативою для тих, хто хоче відволіктися від комп’ютерів, телевізорів і повсякденної метушні.

Сімейний клуб «Рибальський кордон», що в селі Ярошівка, розрахований саме на такий відпочинок – сімейний відпочинок із дітьми. Тому для наймолодших тут створене ціле дитяче містечко, яке приваблює яскравістю й різноманітністю дитячих розваг. Встановлений тут новий ігровий комплекс із гойдалками і гіркою вже полюбився дітлахам, які звикли активно рухатися, бігати і гратися. Також на території ігрового майданчику є батут, на якому можна вдосталь настрибатися, величезний корабель, на якому уявно можна відправитися у довге плавання, пісочниця і гра «Рибалочка» – для найменших відпочивальників. Найбільшим захопленням старших діток є водяна гірка, з якої так і хочеться з’їхати у спекотні години цих незабутніх днів. А для того, щоб літнє сонечко не надто докучало дітлахам та їхнім мамам, які спостерігають за своєю малечею, сидячи на встановлених саме для них лавочках, на території «Дитячого містечка» є великі парасольки. А ще тут є ларьок з великим асортиментом морозива і прохолодними напоями, щоб малеча, набігавшись, могла поласувати смачненьким.

Веселий дитячий сміх і задоволені діти – що може бути важливіше для батьків, які в Сімейному клубі можуть і самі відпочити, і розважити своїх синів та донечок. «Рибальський кордон» відкритий для відпочивальників щодня. Ну а якщо ви прагнете більш комфортного відпочинку, замовте альтанку заздалегідь на сайті www.rybkordon.com.ua, або зателефонувавши за номером 067-527-46-13.