Звіт Олександра про риболовлю на Рибальському Кордоні 23-24.07.2016. Спійман білий амур вагою близько 10 кг

  • Kir Irina
  • Comments Off on Звіт Олександра про риболовлю на Рибальському Кордоні 23-24.07.2016. Спійман білий амур вагою близько 10 кг
  • НОВОСТИ

Пойман белый амур весом около 10 кг. 23-24.07.2016Спіймано білий амур вагою близько 10 кг. 23-24.07.2016

Колись Рибальський кордон був однією з улюблених водойм, але як то склалося, що за останні кілька років ми були там лише один раз у 2014 році.

Тому, коли видалися вільні вихідні, ми вирішили поїхати подивитися, що сталося з водоймою за цей час і спробувати щось зловити.

Через мінливу погоду рибалок і відпочиваючих було небагато. Це дало нам можливість без бронювання зайняти той сектор, який ми хотіли і почати рибалити.

Спочатку ми були налаштовані песимістично. Спроби вловити карася чи плотву на поплавці нічого не давали, а короп не гуляв водоймою і не реагував на підгодовування.

Проте ми продовжували підгодовуватися і перебирати насадки. Погода змінилася на краще, тому до вечора ми змирилися з тим, що якщо не зловимо, то хоч відпочинемо.

Так і пройшов перший день нашої риболовлі. Ніч так само нічого не дала, вдалося виспатися, бо клювання не було.

Але близько 6 ранку, ми все ж таки прокинулися від писку сигналізатора. Після досить тривалого виведення в підсаці з’явився білий амур вагою близько 10 кг.

Через 40 хвилин друге клювання і схід. Після цього клювання припинилося, але як для першої риболовлі на цій водоймі за довгий період результатом були більш ніж задоволені.